'He sentit una petita sacsejada, com si passés un camió de gran tonatge per sota de casa'

El terratrèmol que ha afectat la costa de Palamós ha passat pràcticament desapercebut

Aquest dimecres a la tarda costava trobar gent a Palamós que hagués notat el terratrèmol que als volts d'un quart de dues del migdia s'ha deixat notar a la costa de Palamós. De fet, els que han sentit una mínima sacsejada a l'hora del sisme no l'han associat en cap moment a la possibilitat que fos fruit d'un terratrèmol i no ha estat fins que ho han escoltat als mitjans de comunicació que han lligat caps.

Una de les persones que assegura que ha notat una petita sacsejada ha estat en Ramon Serra. Segons ha explicat, quan es disposava a començar a dinar ha notat una mena de vibració que li ha recordat" a la que produeix la megafonia de les carrosses de carnaval quan passen per sota de casa". Un cop coneguda la notícia, Serra ha coincidit amb la seva dona que també han notat com algun objecte del menjador havia "dringat" durant uns segons.

Amb tot, el que queda clar és que la sacsejada ha estat més una anècdota a les converses dels bancs del Passeig Marítim de Palamós que no pas una altre cosa. El company de banc de Serra, José Sierra, no ha notat "absolutament res" tot i que en el moment del sisme estava a casa llegint tot sol.

El regidor de Mobilitat a la l'Ajuntament de Palamós, Josep Coll, que sí ha notat un tremolor gairebé imperceptible, ha afegit que ni la Policia Local ni l'Ajuntament han rebut cap trucada d'avís ni per demanar informació de la ciutadania.

Coll, que a l'hora del sisme treballava a la seva oficina situada en un segon pis, ha explicat que ha notat una sacsejada que ha associat al pas d'un camió de gran tonatge per sota de la oficina i que en cap moment "s'ha alertat" ni l'ha associat amb un terratrèmol.