Uns desconeguts incendien cinc contenidors, dos cotxes i un local a Salt

Sis persones han quedat intoxicades lleus per inhalació de fum en el foc d'habitatge

Els Bombers de la Generalitat han treballat entre les sis i les set del matí d'aquest diumenge en vuit avisos per apagar diferents incendis a Salt (Gironès). Entre ells, cinc han estat per apagar contenidors que cremaven, dos més per extingir dos turismes aparcats al carrer i el darrer per sufocar un incendi que ha afectat uns baixos abandonats al Grup Sant Jaume.

En el cas de l'incendi d'habitatge, l'avís s'ha rebut a les 06.27 hores en uns baixos de 40 m2, que ha cremat totalment, i ha afectat també el pis superior, que estava buit. Sis persones han hagut de ser evacuades amb ambulància del SEM a l'hospital Josep Trueta de Girona, ja que presentaven símptomes lleus per inhalació de fum.

L'escala de l'edifici, que té quatre plantes amb dos pisos per planta, ha quedat plena de fum. Els veïns dels pisos superiors han estat desallotjats, entre els quals hi ha les sis persones afectades per fum.

Al lloc, han treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han pogut donar per controlat el foc a les 06.43 hores. I, poc després de les 07.15 hores, quan ja han acabat de ventilat i revisar tot l'edifici, han pogut retornar les persones desallotjades als seus habitatges.


En aquest incendi també hi han treballat tres unitats del SEM, efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local.