Tres detinguts a Llagostera amb un revòlver i 48 cartutxos de munició al damunt

Circulaven amb un vehicle, vigilant les cases d'una urbanització

Els Mossos d'Esquadra han detingut a dos homes i una dona, d'entre 36 i 51 anys, veïns de Girona, Bescanó i Cassà de la Selva, per un delicte de tinença il·lícita d'armes i explosius. Els fets van succeir el passat 5 de març quan una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra va veure que un cotxe circulava molt lentament, vigilant diverses cases d'algunes urbanitzacions de Llagostera (Gironès). Davant aquesta actitud sospitosa, els agents van aturar i identificar els ocupants del vehicle.

A la part posterior del cotxe van localitzar un revòlver del calibre 22 i 48 cartutxos de munició. Els detinguts no van poder justificar d'on procedien les armes. Els fets van succeir al voltant de dos quarts de sis de la tarda del passat 5 de març quan una patrulla de paisà dels mossos que efectuava tasques de seguretat ciutadana per diverses urbanitzacions de Llagostera va detectar un cotxe que circulava molt lentament pels carrers del poble.

Davant d'aquesta sospitosa actitud, els agents - conjuntament amb una patrulla de la Policia Local- van aturar el vehicle i van identificar els tres ocupants. A la part posterior del cotxe van localitzar un revòlver del calibre 22 i 48 cartutxos de munició. Cap dels tres ocupants va poder justificar la procedència de l'arma i la munició, i per tant, els tres individus van quedar detinguts per tinença il·lícita d'armes.

Els detinguts, dos d'ells amb antecedents policials, van quedar en llibertat i des dels Mossos informen que passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan siguin requerits per l'autoritat judicial.