Arriba a Girona la 10a edició del Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior

Coincideix amb el 'Girona, Temps de Flors'

L’Ajuntament de Girona organitza, un any més, el Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior, que aquest 2014 arriba a la desena edició. El concurs, impulsat des de la Regidoria de Turisme i Comerç, coincideix amb l’exposició Girona, Temps de Flors, que enguany celebra la 59a edició. Les inscripcions ja estan obertes i el termini per inscriure-s’hi finalitza el 25 de març.

“El Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior s’organitza amb el principal objectiu de fomentar la participació dels comerços i els establiments en el Girona, Temps de Flors i involucrar-los en aquest esdeveniment. A més, alhora es pretén promoure la integració del sector comercial i turístic en el conjunt d’activitats que acull la ciutat al llarg de tot l’any”, ha explicat la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, Coralí Cunyat.

Una de les novetats més destacades del concurs d’enguany és la incorporació d’un premi popular que decidirà la ciutadania a través de les votacions fetes a Facebook. Al perfil de Girona Turisme d’aquesta xarxa social (facebook.com/GironaTurisme) s’hi penjaran les fotografies dels aparadors participants al concurs i les persones que hi vulguin participar podran votar l’aparador que més els agradi.

En la darrera convocatòria s’hi van inscriure 140 comerços, una xifra molt superior als 42 de la primera edició, cosa que demostra l’interès creixent dels establiments de Girona per participar en el concurs.

A banda del premi popular, hi haurà tres premis més que concedirà el jurat del concurs. Aquest jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Girona i d’associacions de comerciants, restaurants i hostaleria i entitats vinculades a l’organització de Girona, Temps de Flors. Els criteris que valorarà el jurat seran l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra. Es premiaran els aparadors millor ambientats.

Els comerços participants es podran identificar per un adhesiu que farà referència al concurs situat als aparadors o a la porta principal de l’establiment. Així mateix, la relació d’inscrits es podrà seguir mitjançant el programa de les flors i a la pàgina web www.gironatempsdeflors.cat

Les bases del concurs i les inscripcions es poden fer mitjançant la pàgina web de Girona, Temps de Flors i les seus de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana.