Mishima, Pau Riba & Pascal Comelade, Refree i Anímic, al PopArb 2014

El festival vol aprofitar l'efemèride per ser "un mirall de com ha evolucionat la música" catalana

Els divendres 27 i dissabte 28 de juny el Montseny tornarà a bullir amb música catalana. El desè PopArb ja escalfa motors i ha començat a confirmar grups i actuacions al calendari. Els organitzadors asseguren que volen aprofitar l'efemèride per mostrar el festival "com un mirall de com ha evolucionat la música feta a casa nostra".

De moment, ja hi ha confirmada la presència de quatre artistes i formacions de renom, alguns dels quals ja es coneixen l'escenari d'Arbúcies. Tant Mishima com Refree, que ja van formar part de la primera edició del festival, tornaran a trepitjar el Montseny a finals de juny.

Mishima, que ja va actuar al PopArb del 2012, hi portarà aquest cop el seu darrer treball, 'L'ànsia que cura', que es publicarà en CD i LP aquest proper 25 de març. El disc, format per una desena de noves cançons, és ja el setè d'aquest quintet de Barcelona.

Mantres i cants de guerra

Qui també portarà nou treball al PopArb seran els Anímic. Després del títol femení d'Hannah, aquest nou esgraó en la seva discografia s'ha batejat com a 'Hannibal'. Tot i que també hi ha mantres, és un treball ple de cants de guerra i referències bèl·liques transportades al seu terreny d'ossos, calaveres i serps.

Arbúcies també serà un altre dels escenaris per on el duet polifacètic format per Pau Riba i Pascal Comelade portin la seva primera col·laboració en comú: 'Mosques de colors'. El disc conté deu cançons inèdites -nou en català i una en francès- i la versió del 'Taxista' que va donar nom al treball amb el qual Pau Riba va debutar en el món discogràfic.

Per últim, la quarta confirmació d'aquest 2014 és Raül Fernández, més conegut com a Refree, i ja considerat un dels músics de culte de l'Estat. Refree portarà als peus del Montseny els temes de l'àlbum 'Nova Creu Alta', un disc amb marcat so elèctric i amb lletres punyents que no amaguen un deix de decepció, en referència a l'actualitat convulsa que s'està vivint.

Festa a Barcelona

L'organització del PopArb 2014 vol començar a celebrar l'efemèride dels deu anys aquest proper mes de maig. Per això, ja anuncien que el 7 de maig hi haurà una festa a l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona, els detalls de la qual es donaran a conèixer en breu.

Els abonaments per a aquest nou PopArb ja es poden comprar al preu de 45 euros. Serà fins demà al migdia, però, perquè aleshores aquest preu pujarà fins als 50.