Glòria Padura, nova directora de l'hospital Josep Trueta de Girona

Ocupa el càrrec de Antoni Juan Pastor, que s'ha incorporat com a director assistencial de l'ICS

Glòria Padura Esnarriaga és oficialment la nova directora de l'hospital Josep Trueta, en substitució d'Antonio Juan Pastor, que ha estat menys d'un any en el càrrec i que a finals de febrer es va incorporar a l'ICS com a director assistencial. 

La nova directora té 44 anys i és natural de Barakaldo, es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat d'Alacant (1994) i és especialista en Medicina Interna per l'Hospital Universitari Marqués de Valdecilla (1997-2002) de Santander. 

Un cop acabada la seva etapa formativa, es va incorporar com a especialista al Servei de Medicina Interna a l'Hospital General de Lanzarote, Las Palmas. A l'octubre de 2003 va arribar a Catalunya, com a especialista de l'àrea de Medicina Interna adscrita al servei d'Urgències a l'Hospital Sant Jaume de Calella. Aquell any també va iniciar la seva relació laboral amb el Josep Trueta com a metgessa a urgències. 

Des del 2004 fins ara ha ocupat diversos càrrecs de gestió a l'hospital gironí. Primer, al 2004, va ser designada cap d'admissions del mateix centre, enfocant així la seva carrera professional cap a la gestió sanitària, una especialització que va completar amb un Màster en gestió d'institucions sanitàries. 

Al febrer de 2009 va assumir la sotsdirecció de Gestió de Clients i des del mes de febrer de 2013 era la directora mèdica del centre, càrrec que ha dut a terme fins a dia d'avui. De moment, no s'ha designat ningú que la substitueixi.