Més de 1.700 alumnes de Girona prenen consciència de tenir una mascota

El recurs educatiu “En Xipi va a l’escola” compleix cinc anys

Per cinquè any consecutiu, i després de l’èxit obtingut en les darreres edicions, l’Ajuntament de Girona ha ofert aquest curs el recurs educatiu “En Xipi va a l’escola”, fet amb la col·laboració del Consell de Veterinaris de Catalunya i el Col·legi de Veterinaris de Girona. Des del curs escolar 2009/2010, que va ser el primer cop que es va oferir, més de 1.700 alumnes de centres educatius de la ciutat han gaudit d’aquest recurs. Aquest curs, hi han participat 415 nens i nenes provinents d’onze escoles de primària de Girona.

El recurs “En Xipi va a l’escola” té com a objectiu que els escolars prenguin consciència de la responsabilitat que suposa tenir una mascota. Aquesta acció forma part de la campanya de sensibilització sobre la tasca del veterinari i la tinença responsable envers els animals de companyia que impulsa el Consell de Veterinaris de Catalunya amb el lema “Estimar-lo és cuidar-lo”.

La campanya es porta a terme a les quatre demarcacions de Catalunya i té com a finalitat transmetre el missatge que una mascota necessita cura, que és una responsabilitat a llarg termini.