El Dia de la Dona treballadora omplirà de veus femenines el Teatre Municipal de Girona

El concert solidari està promogut per l'atleta Alexandra Panayotou

El Teatre Municipal de Girona serà l’escenari del concert solidari Singing4Her, que tindrà lloc aquest dissabte, dia 8 de març, a les set de la tarda. L’Ajuntament de Girona col·labora amb aquest esdeveniment, promogut per l’atleta d’ultradistància Alexandra Panayotou. Les alumnes de primer de batxillerat del col·legi La Vall, de Bellaterra, i la mateixa Panayotou oferiran un espectacle ple de música per a tots els gustos: des dels èxits dels anys 80 fins als grans hits actuals. La iniciativa, a més, servirà per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Alexandra Panayotou està immersa en una fase de gran entrenament per culminar amb èxit el seu darrer repte: “Running 4 Her”. Aquest repte consisteix a córrer 400 quilòmetres entre Sant Cugat del Vallès i Girona de forma continuada, i enllaçant les quatre demarcacions catalanes, entre el 4 i el 7 de juny del 2014. El concert solidari del 8 de març és una de les activitats paral·leles que s’organitzen al voltant del repte de l’atleta, a través del qual s’estan recollint fons per a tres causes solidàries a favor de potenciar el paper i la fortalesa de les dones dins la societat en la qual vivim.

Les entrades per assistir al concert tindran un preu de 10 euros, per als adults, i de 7 euros, per als nens. Les entrades es poden comprar a la botiga Bikila Girona, a la Clínica Ergodinàmica Barcelona i al col·legi La Vall de Bellaterra, que col·labora activament amb el projecte.