Ceres Roura de Figueres inverteix 300.000 euros en una nova gamma d'espelmes

Aniran destinades als clients de França i Anglaterra

Ceres Roura ha llençat al mercat una nova línia d'espelmes -Atmosphère- que vendrà a Anglaterra i França. En aquesta nova línia de producte l'empresa hi ha invertit 300.000 euros. La firma ha fet de l'exportació una de les apostes estratègiques de l'empresa, fundada el 1912. 

Actualment, el 30% dels ingressos de l'empresa figuerenca provenen de la venda exterior i els seus productes són presents a països com França, Anglaterra, Itàlia, Portugal, Grècia, Suïssa, Alemanya, Marroc i Corea del Sud. La voluntat de Ceres Roura, que va tancar el 2013 amb 9 MEUR de facturació, és créixer durant aquest any un 10% gràcies a l'exportació. 

El cap d'Exportació de la firma, Miquel Roura, ha destacat que fa temps que l'empresa va entendre que si volien mantenir l'aposta per la qualitat i la innovació havien de fer el salt a l'exportació perquè el consum interior ha baixat. "El mercat europeu és un gran consumidor d'espelmes i demana el tipus de producte que nosaltres oferim", ha afirmat Roura. Aquesta aposta ha contribuït també a mantenir els 42 llocs de treball a la planta de Figueres. 

L'empresa no només produeix per a sí mateixa sinó que també per a d'altres marques. En el seu conjunt suma més de 1.500 referències. Entre els darrers productes que ha impulsat destaca la comercialització d'espelmes vegetals a base de palma, soja i gira-sol, 100% ecològiques, amb capacitat de perfumar l'ambient fins a 40 hores.