La policia rescata un home que va patir un accident domèstic a Lloret de Mar

Una veïna va alertar els agents perquè no va veure la víctima al bar on va cada matí

La policia ha rescatat un home de 58 anys que viu sol en un pis de Lloret de Mar (Selva) i va resultar malferit en una caiguda a casa seva. Una veïna es va apropar a tres agents de la policia espanyola i els va explicar que estava preocupada per un veí seu, un home amb problemes de mobilitat, a qui no havia vist aquell matí al bar on va cada dia.

La dona els va explicar que el dia abans el va veure deteriorat i amb mal aspecte. També els va explicar que l'home viu sol i que li feia por que li hagués passat alguna cosa. Amb les dades que els va aportar la veïna, van localitzar el pis de l'home, que havia patit un accident domèstic i no es podia moure. La veïna els va donar el nom de l'home i va indicar als agents l'edifici on viu. Immediatament, van anar fins allà i preguntant als veïns van esbrinar la porta de casa l'home. Van trucar insistentment a la porta. Al principi no va contestar ningú però finalment des de dins el pis van sentir una veu que deia que no podia obrir la porta perquè no es podia aixecar ni moure les cames, que necessitava ajuda.

Els agents li van preguntar si algú més tenia claus del pis. L'home va dir que potser la seva germana però no va ser capaç de donar l'adreça precisa de casa seva perquè contestava de forma incongruent. A través del padró d'habitants van aconseguir l'adreça i el telèfon d la germana, a qui van avisar del que passava. La dona va anar fins a casa el seu germà però no tenia claus.  

Aleshores, van avisar els agents de la Policia Local i els Bombers. La intenció era accedir al pis amb una escala exterior perquè la porta blindada del pis estava tancada amb clau.  

Quan els Bombers van entrar la pis, es van trobar l'home  de 58 anys immòbil i amb gran tall al cap. L'home va explicar que el dia abans a la nit havia caigut donant-se un cop contra la columna del passadís. Els Bombers el van evacuar i una ambulància el va traslladar immediatament fins a l'hospital comarcal de Blanes.  

Fonts de la policia espanyola indiquen que les ferides que tenia impedien que l'home fos capaç de moure's i demanar ajuda, per això, destaquen que sense una intervenció ràpida, la víctima s'enfrontava a una situació de risc greu per a la seva vida.