Una app permet votar la millor carrossa del carnaval de Platja d'Aro

L'eina és gratuïta i també permet trobar on són els teus amics

Al carnaval de Platja d'Aro serà més difícil perdre's aquest any. L'empresa Babausapps ha dissenyat una aplicació gratuïta per a mòbils que permet saber en tot moment en quin punt de la rua o en quin local estan els teus contactes. L'aplicació té un funcionament senzill i permet enviar una senyal als teus contactes especificant allà on et trobes, saber quins amics tens al teu voltant o bloquejar aquells que no t'interessi que vegin la teva situació.

A més, també inclou un llistat de les carrosses que desfilaran el proper 1 de març a la rua de carnaval i l'opció de votar aquella que més agradi. D'aquesta manera, es podrà saber, segons els usuaris d'aquesta aplicació, quina és la carrossa més popular. Els carrers i els locals de Platja d'Aro s'omplen cada any durant el cap de setmana de carnaval, una de les cites més multitudinàries de la Costa Brava. Per evitar aquelles escenes de persones amb el mòbil a la mà intentant refugiar-se del soroll de les comparses, la música o intentant buscar cobertura per enviar un missatge, ara els visitants tenen una nova eina. 

Es tracta de l'aplicació gratuïta 'Carnaval PdA' -compatible amb iPhone i Android-, que permet als usuaris que se la descarreguin compartir la informació de la seva ubicació amb els seus contactes del telèfon. Es pot especificar en quin punt del carrer s'està i també, fins i tot, el nom del local o restaurant on s'està prenent alguna cosa. Així mateix, l'usuari també pot saber on estan els seus amics o contactes de mòbil. L'aplicació també permet bloquejar la informació i que no la vegin els contactes que no es vulgui.

A més, a l'aplicació es juga amb dos colors: a les zones grogues no hi tens amics i a les vermelles coneixes algú. "Permet veure en temps real on són els teus contactes, d'una manera ràpida i intuïtiva", destaquen des de Babausapps, l'empresa que ha desenvolupat l'aplicació. 

Una altra de les finalitats de l'app és conèixer el llistat de les carrosses que desfilen l'1 de març i també que usuaris votin la que més els agradi. Així, aquells que tinguin l'aplicació sabran quina és, per a aquesta comunitat, la carrossa més popular.