Els propietaris d'un pis a Girona retenen dos menors que havien entrat a robar

Els joves duien una pota de cabra per obrir la finestra des d'on van accedir a l'edifici

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat dos menors d'edat que havien entrat a robar en un bloc de pisos del carrer Mallorca, al barri de Sant Narcís de Girona. Els fets van passar pels volts de les deu de la nit.

Una patrulla va dirigir-se a l'indret després de rebre l'avís i un cop allà van descobrir que els propietaris d'un dels pisos on volien robar tenien retinguts els dos joves al carrer. Els dos nois van ser detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa i van ser lliurats als seus tutors legals a l'espera que properament passin a disposició judicial de la Fiscalia de Menors de Girona.

Un dels dos joves havia entrat a l'edifici i pretenia accedir al celobert del bloc de pisos saltant per una finestra comunitària. L'altre menor va intentar accedir al balcó que també donava al celobert, situat en el primer pis. Els propietaris d'un dels pisos, però, els van enxampar i els nois van intentar fugir sense èxit, ja que van aconseguir retenir-los al carrer fins que van arribar els Mossos d'Esquadra, que ja havien estat avisats. Després d'identificar-los, els van detenir com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa.

Els agents els van comissar una pota de cabra que haurien fet servir per obrir la finestra i per forçar alguna obertura del pis on volien accedir.

Els menors van ser lliurats seus tutors legals i passaran properament a disposició judicial de la Fiscalia de Menors de Girona, per tal de declarar sobre el fet.