Atrapen un jove de 19 anys que va entrar a robar de matinada en una consultoria de Girona

El lladre es va tallar amb la porta de vidre del local i va agredir els policies per intentar fugir

La Policia Municipal de Girona ha detingut un jove de 19 anys que va entrar a robar de matinada en una consultoria de la ciutat. El lladre va forçar la persiana metàl·lica del local i va trencar-ne la porta de vidre. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la policia el va poder enxampar en plena feina.

Quan els agents van entrar al local, el noi va sortir d'entre la foscor i els va agredir. El lladre duia les mans ensangonades perquè s'havia tallat quan va trencar el vidre. Tot i que va intentar fugir, les patrulles el van detenir al mateix lloc dels fets. El jove, que ja tenia preparada una ampolla de licor i uns altaveus d'ordinador per endur-se, acumula més detencions per fets similars.

La detenció va tenir lloc aquest dilluns a la matinada. Pels voltants de tres quarts de cinc, la Policia Municipal va rebre una trucada al 092 alertant-los del robatori. Qui hi havia a l'altre costat de línia va explicar com va veure un jove trencant la porta de vidre d'un local i esmunyint-se a l'interior.

Dues patrulles d'agents van anar fins al lloc, una consultoria situada al número 28 del carrer Costa Brava. Quan hi van arribar, van veure com la persiana metàl·lica estava mig aixecada i la porta de vidre, totalment esberlada. Els policies van entrar a la consultoria per inspeccionar-ne l'interior i, de sobte, un jove amb les mans ensangonades va sortir d'entre la foscor i els va agredir.

El noi va intentar fugir, però les patrulles el van poder aturar al mateix lloc. La policia també va veure com el lladre ja havia arraconat una ampolla de licor i uns altaveus d'ordinador amb intenció d'endur-se'ls. Per tot això, els agents van detenir el lladre, Abdelkarim A, per un delicte de robatori. El jove, veí de Girona, ja acumula més detencions per fets similars.