Detingut per robar en una empresa i intentar-ho quatre vegades més

En una de les naus es van causar danys per valor de 3.000 euros

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 7 de febrer un home de 28 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Figueres, com a presumpte autor de cinc robatoris amb força al Recinte Firal de la capital altempordanesa, en un dels quals va sostreure diners, mentre que els quatre restants van ser en grau de temptativa.

Segons fonts policials, els dies 20 i 21 de gener, es van produir dos intents de robatori en una empresa de Figueres, on durant les nits dels dos dies es van forçar les portes i es van causar danys per valor de 3.000 euros.

El 26 de gener, l'home està acusat d'entrar en una empresa i sostreure diners, i una setmana més tard ho va tornar a intentar sense èxit. El darrer intent es va produir en una altra empresa del Recinte Firal, però en activar-se l'alarma, el detingut va fugir.

Finalment, els Mossos van localitzar el presumpte autor de tots els robatoris i van detenir el veí de Figueres, de 28 anys i nacionalitat senegalesa. El detingut, amb diversos antecedents, va passar el 8 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.