Detenen una parella per comprar la roba que "el noi de la llàgrima" sostreia de les botigues de Girona

Els mossos investiguen quina relació hi ha entre tots tres i si havien delinquit junts anteriorment

Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella a Girona per un delicte de receptació. Una patrulla els va veure el matí del dia 12 de febrer corrent pel carrer carregats amb bosses de roba. En aturar-los, van explicar a la policia que havien comprat la roba -valorada en 480 euros- al "noi de la llàgrima" per només 50 euros. Aquest és el nom amb qui les víctimes dels robatoris han batejat aquest delinqüent multireincident que en les darreres setmanes havia protagonitzat furts pràcticament a diari a la zona de l'Eixample i que dijous va ingressar a presó. Els mossos investiguen ara quina relació hi ha entre ells -de fet, tots tres porten llàgrimes tatuades a la cara- i si han actuat junts anteriorment.

Poques hores abans que la policia detingués dijous "el noi de la llàgrima", els mossos ja havien detingut dues persones més relacionades amb els seus furts. Es tracta d'un home de 41amb més de 20 antecedents policials i una dona de 28 anys, que ja havia estat detinguda en dues ocasions anteriorment.

Una patrulla dels mossos els va veure corrent pel carrer, per la zona del tanatori, carregats amb bosses. La seva actitud els va semblar sospitosa i els van aturar. La parella va relatar als agents que havia comprat la roba -valorada en 480 euros- a Santiago Holguín per uns 50 euros. Es dóna la circumstància que a la policia ja li constava una denúncia d'una botiga de la zona de l'Eixample d'aquell mateix matí i les víctimes havien identificat Holguín -conegut pels botiguers com "el noi de la llàgrima"- com l'autor del furt.

La policia investiga ara quina relació hi pot haver entre tots ells i si aquesta parella hauria actuat conjuntament amb Holguín en els robatoris a botigues de l'Eixample. Es dóna el fet que tots tres tenen tatuades llàgrimes a la cara. La parella va quedar detinguda per un delicte de receptació. Assistits pel lletrat Gregori Martínez, tots dos es van acollir al seu dret de no declarar en seu policial. La detenció va quedar sense efecte fins que el jutge els citi a declarar com a imputats.