Tres detinguts per llançar 2,8kg de marihuana per la finestra del cotxe

La droga estaria valorada en 3.060 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut a tres joves, de 20 i 21 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de la Bisbal d'Empordà i Calonge, per un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el passat 2 de febrer a la tarda a la carretera C-31, dins del terme municipal de la Tallada d'Empordà (Baix Empordà) quan els agents van veure com un vehicle, que anava a gran velocitat, llançava una bossa d'escombraries per la finestra en adonar-se de la presència policial.

Els mossos van comprovar que a l'interior de la bossa hi havia 2,8 quilos de marihuana i, després d'una recerca, van localitzar els detinguts aturats amb el cotxe en marxa i les llums apagades a l'entrada d'un hotel d'Albons. Els fets es remunten al passat 2 de febrer quan els agents van veure un vehicle que anava a gran velocitat per la carretera C-31.

En detectar la presència policial, els ocupants del turisme van llençar una bossa per la finestra posterior dreta i van continuar la marxa. Els agents van aturar-se i van comprovar que a l'interior de la bossa d'escombraries hi havia cabdells de marihuana.

Els mossos van efectuar una recerca per la zona i van localitzar el vehicle aturat a l'entrada d'un hotel de la població d'Albons. El cotxe estava en marxa però tenia les llums apagades. Els agents van escorcollar tot el vehicle i van detenir els tres ocupants. Els detinguts portaven a sobre uns 370 euros en bitllets fraccionats i sis telèfons mòbils.

Un cop a dependències policials, es va comprovar que els detinguts havien llançat 2,8 quilos de marihuana. Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri d'Interior, la droga estaria valorada en uns 3.060 euros. Els tres detinguts, sense antecedents, van passar el 3 de febrer a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà el que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.