Entren a robar a una masia de Riudellots i només s'emporten fruita i iogurts

Els lladres, que portaven guants, van accedir a la casa trencant la finestra de la cuina

Uns lladres van entrar a robar dimecres a la tarda, a Can Ribot, una masia aïllada situada dins del municipi de Riudellots de la Selva (Selva). Els delinqüents van aconseguir accedir al mas trencant la finestra de la cuina i, un cop a dins, van regirar completament la casa buscant diners. No obstant això, a l'immoble - tal i com ha explicat la seva propietària que viu sola al mas- no disposen de diners ni de caixa forta.

Finalment, els lladres van marxar de la casa emportant-se només quatre iogurts, fruita, una escala i unes piles. Els Mossos d'Esquadra hi ha anat a recollir proves aquest dijous al matí però ha estat impossible trobar cap empremta dactilar cap perquè els lladres portaven guants.

El robatori ha estat aquest dimecres a la tarda, entre les sis i les nou, quan la propietària de la masia estava fora. Els lladres han accedit al mas trencant la finestra de la cuina que es troba al costat de l'entrada principal de la masia. Un cop a dins, han regirat tota la casa buscant diners. 


La propietària del mas ha explicat que quan ha arribat a casa seva, s'ha "espantat" en veure tot el rebombori. "Em vaig trobar tota la roba de la meva calaixera tirada al terra", ha afegit. La masia no disposa d'alarma i tampoc té caixa forta. "Buscaven diners però a casa no hi ha res d'això", ha assegurat la víctima. 

Després de regirar completament l'immoble, els lladres han marxat amb un botí escàs; només s'han emportat quatre iogurts, fruita, una escala i unes piles. "No s'entén", ha valorat la propietària que afegeix que "per sort" en el moment dels fets ella havia decidit anar a donar una volta. 

Can Ribot és una masia aïllada a tocar del polígon industrial de Riudellots de la Selva. És un mas apartat però no aïllat, perquè a prop hi ha altres masies i cases. "Cap dels veïns ha vist res estrany", ha assegurat la víctima. 

Els Mossos d'Esquadra van rebre la denúncia del robatori a quarts de deu de la nit i aquest dijous al matí han visitat el mas buscant proves o empremtes digitals per identificar i localizar els lladres. "No hi ha hagut sort perquè els lladres portaven guants", ha lamentat la víctima. 

La propietària assegura que, després del primer ensurt, ara està molt tranquil·la. "La casa està a nom de la meva filla, ella s'ocupa de tot. Jo visc sola i no tinc por", ha conclòs.