Estudien posar radars per limitar la velocitat a Empuriabrava

Un dels possibles indrets on es situarien els controls és a l'Avinguda Marinada

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha assegurat que durant el primer mes de funcionament dels panells controladors de velocitat s’ha detectat l’avinguda Marinada d’Empuriabrava com un punt negre d’excés de velocitat al municipi.

Els panells controladors de velocitat que s’han instal·lat han permès extreure les primeres dades i conclusions del seu primer mes de funcionament. El gran volum de vehicles que s’ha enregistrat en ple passat mes de desembre a Empuriabrava ha sorprès al consistori. L’exemple més "espectacular" segons apunta l'Ajuntament és el de l’avinguda Tramuntana d'Empuriabrava on al llarg de 19 dies es va comptabilitzar el pas de 425.000 vehicles amb una mitjana total de 20.000 vehicles diaris.

Aquesta elevada densitat de trànsit ha permès detectar que els conductors on corren més és a l’avinguda Marinada. De moment el consistori no vol sancionar tot i que des de la policia local són conscients que cal fer alguna cosa per fer reduir la velocitat en aquest tipus de vies tan amples.

Pel que fa al centre històric de Castelló ha sorprès l’efecte positiu que han provocat aquests panells instal·lats davant dels centres escolars.