El Girona FC estrena nou sistema de seguretat

S'han instal·lat 22 càmeres al llarg de l'estadi

L'estadi de Montilivi compta des d'ahir amb una nova Unitat de Control Organitzatiu (UCO). Es tracta d’un sistema de gestió integral de seguretat format per 22 càmeres repartides per l’interior de l’estadi i els seus accessos.

El seu visionat es centralitza en una cabina ubicada a Gol Nord des de la qual responsables de Mossos d’Esquadra, Policia Local, Seguretat del Club i Serveis Sanitaris poden respondre de manera molt ràpida a incidents de seguretat o sanitaris. Des d’aquest punt de control es dirigeixen i gestionen els agents que operen sobre el terreny amb l’objectiu de resoldre qualsevol problema que es plantegi tant a l’accés de públic a l’estadi, durant el partit o en el procés d’evacuació del camp.

Tal i com va explicar Francisco del Prado, director tècnic de la LFP, la UCO de Montilivi és a hores d’ara la més moderna de tots els camps de la Lliga. A l’acte de inauguració de la UCO hi van participar Isabel Muradàs, regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona; Francesc Rebled, president del Girona FC, Heinz Nussbaum, gerent de la Societat Espanyola de Futbol Professional; Francisco del Prado, Director Tècnic de la LFP, així com responsables de Mossos d’Esquadra, Policia Local i Seguretat del Girona.