Imputada una conductora per simular el robatori del seu vehicle a Figueres

La dona va patir un accident múltiple i va fugir del lloc dels fets

Els Mossos d'Esquadra van imputar el 19 de gener passat una dona de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïna Figueres, per haver simulat el robatori del seu vehicle. Els fets es remunten al 16 de gener passat, quan pels volts de les deu de la nit, la Guàrdia Urbana de Figueres va intervenir en un accident de trànsit al casc urbà amb diversos vehicles implicats.

Al lloc de l'accident la Guàrdia Urbana va trobar el para-xocs del vehicle que presumptament va causar l'accident i que va fugir sense esperar l'arribada de la policia. Poc després, una patrulla dels mossos va localitzar un vehicle, estacionat al carrer Salut, que presentava un cop frontal. El cotxe, que estava obert i sense cap ocupant al seu interior, no presentava cap forçament ni cap tipus de manipulació.

Tres dies després, una dona es va presentar a la comissaria de Figueres per denunciar el robatori del seu cotxe. Per tramitar la denúncia, l'acompanyava un familiar que testimoniava que havia vist el vehicle, presumptament robat, circulant a gran velocitat per la carretera de Llers cap a Figueres amb tres o quatre ocupants més.

La investigació dels mossos va concloure que la dona denunciava una infracció penal inexistent per ocultar la seva presumpta implicació en l'accident. Per aquest motiu va quedar imputada per un delicte de simulació de delicte. A més, es va comprovar que el cotxe accidentat no disposava d'assegurança en vigor.

La dona imputada serà citada properament per l'autoritat judicial competent perquè declari sobre els fets.