Entren a robar a una empresa d'Olot i truquen sense voler a un empleat

La gravació servirà com a part de la investigació per identificar els lladres

La setmana passada uns lladres van entrar a l'empresa Xuclà d'Olot (Garrotxa) d'on se'n van emportar 3.000 euros en metàl·lic després d'obrir la caixa forta amb una radial. Les darreres hores ha transcendit que els lladres van deixar la seva veu enregistrada al mòbil d’un comercial de l’empresa. En la gravació telefònica, es pot sentir les veus dels lladres que es queixaven, en àrab, perquè no trobaven el botí esperat.

Pel que sembla mentre cercaven diners al despatx i rebentaven la caixa forta, els lladres van tocar, sense voler, el telèfon que hi havia damunt la taula. Al comercial li va saltar la bústia de veu, la qual va enregistrar la trucada.

En aquests moments la investigació policial segueix oberta i encara no han identificat els autors del robatori. L’empresa Xuclà Mecàniques Fluvià, es dedica principalment a la fabricació de maquinària per a la indústria tèxtil, i va ser el primer robatori que van patir des que van instal·lar-se en aquesta nau del polígon del Pla de Baix, a principis dels anys 80.


Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.