Suspenen la recerca de l'home desaparegut a Lloret de Mar a principis de setmana

És un veí del municipi de 36 anys, de complexió forta i 1,75 metres d'alçada

El dispositiu de recerca de l'home desaparegut a principis d'aquesta setmana a Lloret de Mar (Selva) s'ha suspès fins que no apareguin nous indicis, segons han explicat fonts dels Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra. La recerca s'ha centrat a la zona compresa entre el Castell d'en Plaja i la urbanització de La Montgoda, del municipi selvatà.

L'home, Francisco Puentes, de 36 anys, va desaparèixer el dilluns. El seu pare es va desplaçar l'endemà fins a la comissaria de la Policia Local i va explicar als agents que no tenia notícies del seu fill des de feia un dia. Ja des d'aleshores, es va muntar un dispositiu de recerca, que ha finalitzat sense èxit. L'home té 36 anys, és veí de la població, mesura 1,75 metres i té el cabell fosc.

És de complexió forta i dilluns vestia uns texans blaus, una dessuadora negra i una jaqueta fosca. A més, llueix dos tatuatges al braç esquerre; en un hi porta escrit 'Paula', el nom de la seva filla, i a l'altre, 'Sant Jordi'.

A l'operatiu hi han pres part els Mossos d'Esquadra, la Policia Local, Salvament Marítim, Guàrdia Civil, Protecció Civil i els Bombers.