Desaparegut des de fa dos dies un home a Lloret de Mar

La recerca se centra en els penya-segats propers a Sa Caleta

Ampli dispositiu de recerca a Lloret de Mar (Selva) per intentar localitzar un veí del municipi que porta dos dies desaparegut. Mossos d'Esquadra, Policia Local, Guàrdia Civil, Salvament Marítim, Protecció Civil i Bombers rastregen penya-segats propers a la platja de Sa Caleta, després que ahir trobessin el cotxe del desaparegut en aquest punt.

L'home, Francisco Puentes, va ser vist per darrer cop dilluns a les sis de la tarda. Vestia texans de color blau, una dessuadora negra i una jaqueta fosca. Mesura uns 1,75 metres, és de complexió forta i llueix dos tatuatges al braç esquerre. El seu pare va ser qui en va denunciar la desaparició aquest dimarts a la tarda, moment en què es va engegar l'operatiu.

Francisco Puentes va desaparèixer ara fa dos dies. La darrera vegada que se'l va veure va ser dilluns, pels voltants de les sis de la tarda, al carrer Salvador Dalí de Lloret de Mar (situat en una zona coneguda com el Comtat de Jaruco).


L'home té 36 anys, és veí de la població, mesura 1,75 metres i té el cabell fosc. És de complexió forta i dilluns vestia uns texans blaus, una dessuadora negra i una jaqueta fosca. A més, llueix dos tatuatges al braç esquerre; en un hi porta escrit 'Paula', el nom de la seva filla, i a l'altre, 'Sant Jordi'.

Qui en va denunciar la desaparició va ser el seu pare. L'home va anar ahir a la tarda a la comissaria de la Policia Local i va explicar als agents que el seu fill portava un dia sense aparèixer. Ja des d'aleshores, es va muntar un dispositiu de recerca, que aquest matí s'ha reprès.

A l'operatiu hi prenen part els Mossos d'Esquadra, la Policia Local, Salvament Marítim, Guàrdia Civil, Protecció Civil i els Bombers. En aquests moments la recerca se centra per la zona de penya-segats propers a la platja de Sa Caleta, després que ahir al vespre es trobés el cotxe del desaparegut en aquest punt.

Entre d'altres, al dispositiu hi pren part una embarcació de Salvament Marítim, la unitat subaquàtica dels mossos. Els Bombers van fent passades per la zona amb helicòpter i, des de terra, els diferents equips pentinen corriols i camins amb l'ajuda de gossos ensinistrats.