Presó per a un jove que va violar una veïna de Cassà de la Selva a casa seva

El detingut també va atracar i trencar una cama a una anciana enmig del carrer cinc dies abans

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cassà de la Selva (Gironès) han detingut un jove de 22 anys i origen gambià per violar una veïna de la població a casa seva el 17 de gener. L'agressor va saltar la tanca perimetral de la finca, situada al veïnat de Matamala, i va agredir sexualment a la propietària, que en aquell moment es trobava sola a casa.

El Mossos també creuen que el mateix jove va ser qui va atracar i colpejar una anciana enmig del carrer cinc dies abans. A la víctima la van haver d'intervenir d'urgència a l'hospital Santa Caterina de Salt perquè li va trencar la cama. El jove, que no té antecedents ni domicili conegut, ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial. Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Cassà de la Selva, han detingut el jove aquest dimarts com a suposat autor d'un robatori amb violència i intimidació a la via pública i un delicte d'agressió sexual.  

El primer cas es remunta al 12 de gener, cap a dos quarts de deu del matí. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que s'havia produït un robatori amb violència i intimidació en un carrer de la població de Cassà.   

Aquell matí, mentre una senyora d'edat avançada caminava per un carrer de la població, un individu la va empentar violentament per l'esquena per robar-li el moneder que duia a la mà. 

Com a conseqüència de la brusquedat de l'empena, la dona va caure a terra i va quedar immòbil. El lladre va aprofitar el moment per treure-li els diners del moneder i sortir corrent.  

La víctima va haver de ser atesa pels serveis d'emergències mèdiques, que la van traslladar a l'hospital Santa Caterina de Salt. La dona va ser intervinguda quirúrgicament per una fractura de fèmur. 

Cinc dies més tard, el 17 de gener, cap a dos quarts d'una del matí, els mossos van rebre l'avís que s'havia produït una agressió sexual en un domicili del veïnat de Matamala. 

L'agressor havia saltat la tanca perimetral de la finca i, un cop a l'interior de la casa, va violar la propietària, que en aquell moment estava sola a casa.  

Gràcies a la col·laboració ciutadana i al dispositiu conjunt dels Mossos i la Policia Local de Cassà, la unitat d'investigació va poder identificar l'agressor i detenir-lo.  

El detingut, que no té antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que l'ha enviat a presó a l'espera de judici.