Comissen més de 300 plantes de marihuana en un pis de Figueres

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 29 anys que havia convertir dues habitacions de la casa en un hivernacle

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut un home, Sehem de 29 anys, que cultivava marihuana al pis on vivia per un suposat delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 10 de gener a la tarda quan agents d'aquest cos van sentir una forta olor de la droga en un bloc de pisos del carrer Tarragona.

Després de fer les comprovacions, van localitzar l'habitatge i van poder parlar amb la persona que hi residia, que va reconèixer haver convertit dues de les quatre habitacions en un hivernacle per cultivar la droga. Els agents van comissar un total de 311 plantes en total i material com ara focus i ventiladors. La patrulla de la Guàrdia Urbana va sospitar en sentir una forta olor a marihuana. Van intentar trobar l'habitatge d'on procedia i finalment van descobrir el lloc.

A dins, van trobar la persona que hi vivia, un home de 29 anys, que en ser preguntat pels agents va reconèixer haver instal·lat un hivernacle. Havia adaptat dues de les quatre habitacions amb el material necessari per cultivar la droga, amb focus, ventiladors i extractors.

Durant la inspecció, els agents va comissar 110 plantes d'uns 50 centímetres d'alt en una de les habitacions i 201 més d'uns 20 centímetres a l'altra estança. La Guàrdia Urbana va denunciar i detenir l'home, de nom Sehem, per un suposat delicte contra la salut pública.