Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes per conduir beguts a Capmany i a Sils

Els arrestats són de nacionalitat francesa i tots dos casos van passar el 5 de gener

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 5 de gener a Capmany (Alt Empordà) un home de 48 anys, nacionalitat francesa, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Aquell mateix dia, una patrulla va aturar un vehicle que, de manera continuada, circulava sense respectar una línia contínua. El conductor va donar positiu en la prova d'alcoholèmia.

Poca estona més tard, a Sils (Selva), els Mossos van detenir un altre home, de 19 anys i també nacionalitat francesa, que va provocar un accident de trànsit. En la prova d'alcoholèmia també va donar positiu i els agents el van detenir per un delicte relatiu al trànsit. tots dos homes van ser posats en llibertat l'endemà. En el primer cas els fets van passar pels volts de les quatre de la matinada del mateix dia, a la carretera N-II dins del terme municipal de Capmany. Al punt quilomètric 768.5 una patrulla va aturar un vehicle que, de manera continuada, circulava sense respectar una línia contínua.

Al dirigir-se al conductor, els agents van observar que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques, per la qual cosa li van realitzar la prova d'alcoholèmia. L'home va donar un resultat positiu d'1.09 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més de quatre vegades per sobre del màxim permès que és de 0.25 mg/l.

Per aquest motiu, els policies van detenir el conductor per un delicte relatiu al trànsit. El detingut va passar el 6 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat.

Un segon fet poca estona més tard

D'altra banda, mossos de trànsit del sector de Girona van detenir el 5 de gener a Sils (La Selva) un home, de 19 anys, de nacionalitat francesa i veí de Palau-del-Vidre (França), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Pels volts de les set del matí els mossos van tenir coneixement que al quilòmetre 2,5 de la carretera GI-555, al terme municipal de Sils, s'havia produït un accident de trànsit. En arribar-hi, els agents van veure que un cotxe havia raspat contra un altre vehicle que estava estacionat fora de la via.

Els agents van identificar el conductor del vehicle que havia provocat el sinistre, que havia resultat il·lès, i van comprovar que anava sota la influència de les begudes alcohòliques. Li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0.65 mg d'alcohol per litre d'aire expirat.

Els mossos van detenir el conductor per un delicte relatiu al trànsit. El detingut va passar el 6 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat.