Detenen dos joves per de cometre un robatori violent a un domicili de Figueres

Un subjectava la víctima, una dona de 73 anys a qui van trencar el braç

ls Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia de Reis a la matinada un jove de 20 anys de nacionalitat marroquina i un menor després de cometre un robatori violent en un domicili dek carrer Cendrassos de Figueres.

Els dos joves van agredir la propietària de l'habitatge després de trucar la porta del domicili i que la dona, de 73 anys, els obrís. Un cop a dins, els presumptes autors dels fets van colpejar la víctima i mentre un la subjectava, l'altre regirava les diferents estances de la víctima. L'arribada d'un familiar de la víctima, va provocar la fugida precipitada dels dos lladres, sense que poguessin endur-se cap objecte. La dona va patir una fractura al braç i diverses contusions.

Arran aquests fets es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar i detenir, poc després, els dos presumptes autors quan fugien corrents pel mateix carrer Cendrassos de Figueres.

El detingut, menor d'edat, va ser lliurat als seus pares o tutors legals i els fets es van posar en coneixement de la Fiscalia de Menors.