Un detingut per apunyalar un jove a Camprodon durant una baralla

El ferit ha ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat greu i l'han hagut d'operar d'urgència

Una baralla al carrer Sant Roc de Camprodon (Ripollès) ha acabat amb un jove de 24 anys apunyalat. Per motius que s'estan investigant, la víctima i l'agressor de 47 anys van començar a discutir al carrer dissabte cap a tres quarts de sis de la tarda. Aleshores, l'agressor armat amb un ganivet va apunyalar repetidament el jove al costat esquerre.

La víctima es va desplomar a terra. Un vigilant local del municipi estava prop del lloc del fets i s'hi va apropar quan va sentir crits. Quan va arribar davant el bar, va veure la víctima estirada a terra mentre una altra persona intentava taponar-li les ferides i l'agressor que intentava fugir corrent amb la navalla a la mà, mentre un altre home el perseguia. L'home que perseguia l'agressor, el va atrapar i el va tirar a terra. Llavors, el vigilant local va intervenir, es va tirar sobre l'agressor, el va desarmar i reduir i se'l va emportar custodiat fins a dependències municipals.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec del cas. El detingut és un veí de Camprodon, de nacionalitat espanyola i 47 anys. Inicialment, els Mossos l'han detingut per un delicte de lesions però no es descarta que després del pas a disposició judicial li puguin imputar un intent d'homicidi.

El jove apunyalat també és veí de Camprodon de 24 anys i de nacionalitat espanyola. Va rebre la primera atenció mèdica al Centre d'Atenció Primària (CAP) del mateix municipi però després el van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, on aquest matí l'han operat. El jove, que hauria rebut més d'una ganivetada, està greu, amb pronòstic reservat.