Busquen cinc homes per atropellar dos camioners a la Jonquera

Els agressors van envestir les víctimes amb un cotxe gris i abans de fugir van xocar contra un tràiler

Els Mossos d'Esquadra busquen cinc homes que van atropellar dos camioners en un pàrquing de la Jonquera (Alt Empordà) i després van fugir. Els fets van tenir lloc a cap a les nou del matí del dia de Nadal. Víctimes i agressors es van conèixer aquella mateixa matinada i, de fet, havien anat de copes junts. Per motius que es desconeixen, uns i altres es van discutir a l'aparcament. Els cinc homes, que anaven a cavall d'un cotxe gris, van envestir els camioners i van marxar del lloc amb el vehicle.

Durant la fugida, però, van fer un virolla i van xocar contra un tràiler. Les dues víctimes, una de les quals va patir un traumatisme craneoencefàlic, van haver d'ingressar als hospitals de Girona i Figueres. L'atropellament a l'aparcament de camions de la Jonquera va tenir lloc aquest dimarts passat. Les dues víctimes són camioners i, durant la matinada de Nadal, van anar de copes pel municipi. En un dels locals van conèixer un grup de cinc homes, amb qui van passar bona part de la nit junts.

Mentre estaven a l'interior del local, però, els camioners i els altres cinc es van discutir. Per això, els dos homes van decidir marxar del lloc i van anar fins al bar que hi ha a l'aparcament 'Rompetrol', situat a l'entrada del municipi.

Aleshores, els altres cinc van arribar al pàrquing amb un Renault Mégane. El cotxe, de color gris, tenia plaques de matrícula espanyoles. Els agressors van baixar del cotxe i van continuar barallant-se amb els camioners a la zona de l'aparcament.

La discussió va anar pujant de to. De sobte, els cinc homes van tornar a pujar al cotxe i, abans que els camioners poguessin reaccionar, els van envestir. Un va rebre una trompada a la cama i l'altre a la cadera, però quan aquest segon va caure a terra es va donar un cop de cap.

Els cinc agressors van fugir del lloc amb el vehicle, però abans de marxar, el cotxe els va fer una virolla i van xocar contra un dels tràilers que hi havia aparcats. Les dues víctimes van haver d'ingressar a l'hospital. Un dels camioners va ser traslladat al Trueta amb un traumatisme craneoencefàlic i l'altre, a l'hospital de Figueres. Els Mossos d'Esquadra busquen ara pistes que els permetin identificar els cinc agressors.