Dos intoxicats per fum en l'incendi en un pis de Olot

Es tracta d'un home de 27 anys i la seva àvia, de 87

Un home de 27 anys i la seva àvia, de 84, han resultats intoxicats la matinada de divendres en un pis del carrer Rei Pere IV per inhalació de fum, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'home ha estat traslladat a l'Hospital de Palamós perquè rebés assistència a la càmera hiperbàrica.La dona, menys afectada per la inhalació de fum, l'han traslladat a l'Hospital Sant Jaume d'Olot. El foc ha començat a dos quarts de dues de la matinada i l'han extingit a les dues de la matinada. Cinc dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins el pis afectat. Unes hores abans, a Lladorre, els Bombers han treballat en l'extinció d'un altre incendi en una casa.

Eren dos quarts de 8 del vespre quan els bombers van rebre l'avís de foc en una casa de dues plantes del carrer Únic de Boldís Jussà, al terme municipal de Lladorre (Pallars Jussà). Les flames van calcinat la segona planta de la vivenda i el sota teulada, que era de fusta. Cap persona va resultar ferida. Els Bombers van extingir el foc a dos quarts de dotze de la nit. Deu dotacions dels bombers es van desplaçar fins la casa afectada.