Gerard Quintana i Joan Dausà presentaran nou disc al festival Strenes de Girona

La segona edició s'allarga una setmana més

Els seguidors de Gerard Quintana i Joan Dausà podran escoltar per primer cop els seus nous treballs en el marc del Festival Strenes de Girona que enguany s'allargarà una setmana més i es farà del 27 de març fins al 13 d'abril en espais com ara l'Auditori, el Teatre Municipal, La Casa de Cultura o La Planeta.

El festival, centrat en les estrenes en directe de nous discos i actuacions úniques dels principals grups catalans, també comptarà amb les actuacions d'Els Amics de les Arts, Pau Riba i Pascal Comelade, així com una proposta per a un públic familiar amb l'espectacle Musiquetes de Paper. L'any passat, el festival va reunir més de 9.000 persones.

La segona edició de l'Strenes de Girona, que es farà del 27 de març al 13 d'abril de l'any que ve, comptarà amb dos plats forts. Per una banda, Gerard Quintana presentarà per primer cop el nou disc, que inclou nous temes gravats amb la complicitat del jove talent Xarim Aresté. Una proposta que arriba cinc anys després del silenci discogràfic i l'exitosa gira de Sopa de Cabra i on Quintana aposta de nou pel rock.

Per l'altra, el fenomen musical Joan Dausà, que aprofitarà el festival per presentar en exclusiva el seu segon disc que està previst que gravi a l'estudi Blind Records i que publicarà la primavera que ve. En el repertori, hi haurà cançons noves combinades amb temes com 'Jo mai mai' així com els de la banda sonora de la pel·lícula 'Barcelona nit d'estiu'.

El cartell del festival de la segona edició també inclou els concerts d'Els Amics de les Arts, que presentaran per primer cop a Girona el seu quart disc. Pau Riba i Pascal Comelade interpretaran cançons del seu nou treball, Mosques de colors. Per primer cop ho faran com a duet i en un format més íntim.

En l'apartat de propostes familiars, s'estrenarà l'espectacle Musiquetes de paper, un muntatge multidisciplinari creat conjuntament pel grup Fem sonar les musiquetes i l'artista visual Joan Alfred. Serà un concert il·lustrat que barrejarà els teatrins de paper amb l'entreteniment i les noves tecnologies.

L'Strenes 2014 també ofereix per primer cop un descompte del 15% per a aquells que comprin les entrades de dos espectacles. Les entrades es posaran a la venda a partir del pròxim 18 de desembre a través del web www.festivalstrenes.cat. El gruix de la programació es donarà a conèixer a finals de gener.