Girona i Recre donen per bo l'empat a Montilivi

Partit espès d'ambdòs conjunts que dona aire als de Ricardo Rodríguez (1-1)

Empat a un del Girona F.C davant el Recreativo de Huelva avui a Montilivi, en un partit amb escasses oportunitats per als dos bàndols i amb uns blanc-i-vermells aferrant-se a l’empat i patint fins als últims instants del matx.

El partit ha començat amb una gran intensitat per part dels gironins, aconseguint obrir el marcador a la primera oportunitat, quan al minut onze Moisés s’esmunyia dels defensors en una sortida de córner per acabar culminant una bona jugada d’estratègia. Amb l’avantatge, el Recre intentava pujar línies amb Arana i Linares com a referents a l’atac, tenint aquest últim una gran ocasió al minut setze que ha sortit fregant el pal de Becerra. Tot i així, els de Ricardo Rodríguez ho han seguit intentant. Eloi Amagat, amb un potent xut des de la frontal, ha estat a punt de fer el segon pels locals.

La segona meitat ha estat fins hi tot més escassa en quant a oportunitats. Els visitants no obstant, tornaven el cop d’efecte de la primera part materialitzant la primera ocasió amb un gran cop de cap de Linares. Els andalusos han estat a partir d’aleshores molt eficients defensivament, amb un Girona que s’estrallava contínuament. No obstant, al setanta, Jofre ha estat a punt de decantar la balança estrallant la pilota al travesser de Cabrero. Ja a les acaballes del partit el Recre ha pressionat la sortida, propiciant que al vuitanta-vuit Linares tingués l’última paraula amb un altre xut que finalment ha rebotat al travesser.

Els blanc-i-vermells ho han intentat fins al final, però els dos equips han acabat veient amb bons ulls l’empat. Amb tot, l’equip no es treu de sobre la llosa de la zona de descens, mentre que els andalusos es troben en zona d’ascens directe, a un punt del líder.

Fitxa tècnica:

1 - Girona: Becerra; Ivan López, Moisés Hurtado, Migue, David Garcia; Richy, Eloi (Matamala, m.90), Timor; Jandro, Jofre i Felipe Sanchón.

1 - Recreativo: Cabrero; Córcoles (Zamora, m.59), Morcillo, Menosse, Fernando Vega (Álvaro Vega, m.53); Jorge Larena, Montoro, Jesús Vázquez; Arana (Álvaro Antón, m.78), Gallegos, Linares.

Gols: 1-0, min.11 Moisés Hurtado; 1-1, min.62 Linares.

Àrbitre: López Acera (Comitè extremeny). Ensenya groga als locals Ivan López, Eloi Amagat, Jofre y Richy i als visitants Larena, Gallegos, Larena i Morcillo.

Incidències: 2.231 espectadors a Montilivi per a presenciar el partit corresponent a la jornada 18 de la Lliga Adelante.