El Celler de Can Roca se'n va de gira aquest estiu

Els germans Roca tancaran a l'estiu per "explorar nous paisatges, nous productes" i seguir "creixent professionalment"

'Roca&Roll World Tour 2014'. Així anomenen al Celler de Can Roca la iniciativa que han ideat els impulsors del millor restaurant del món segons la revista 'Restaurant', els germans Joan, Josep i Jordi Roca. Els Roca han decidit tancar les portes per vacances i endur-se tot el personal de gira, una gira que els servirà per "renovar" la "il·lusió" i aportar "nou impuls" al "treball creatiu" de tots els que fan possible la cuina de l'emblemàtic restaurant gironí.

Així, l'equip del Celler de Can Roca seguirà una ruta que també servirà per "promocionar el talent culinari" a Mèxic, Colòmbia i Perú a partir de l'agost del 2014, a través d'una "aventura" que han batejat 'Alta cuina amb valors'. A través d'una entrada al bloc del restaurant, els mateixos germans Roca han anunciat la notícia. Asseguren que en els darrers anys han rebut "nombroses propostes" animant-los a fer "una reproducció del Celler de Can Roca a diferents llocs del planeta". Un interès, asseguren, que els "afalaga" i que els ha dut a "reflexionar sobre el futur".

En Joan, en Josep i en Jordi Roca han comunicat que des de la seva manera "d'entendre i viure el restaurant no tindria cap sentit obrir un altre Celler lluny de Girona". Però amb tot es neguen a "renunciar a explorar nous paisatges, nous productes i a conèixer persones d'altres latituds" que els ajudin a "continuar creixent profesionalment", a "renovar" la "il·lusió" i que aportin "nou impuls" al "treball creatiu" del restaurant.

És per això que han decidit que "sigui el propi Celler, amb tot el seu equip, el que emprengui un viatge d'estiu per poder oferir a persones de diferents llocs del món la possibilitat de gaudir de l'experiència" que ofereixen a Girona la resta de l'any.

La ruta té la voluntat de "contribuir a promocionar el talent culinari" als llocs que visitin i "el treball dels productors de la zona". Començarà l'agost del 2014 a Mèxic, Colòmbia i Perú. La nova aventura duu per nom 'Alta Cuina amb Valors'.