Detenen un jove d'Olot per assetjar menors vía Facebook

La investigació segueix oberta i es troba sota secret de sumari

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que s'ha detingut un jove de 20 anys, veí d'Olot, per un cas de corrupció de menors. Tot apunta que el detingut assetjava els menors d'edat mitjançant el Facebook. La detenció es va produir el passat 4 de desembre. De moment no han transcendit més detalls perquè la investigació segueix oberta i es troba sota secret de sumari.

Tot i això, no es descarta que sorgeixin novetats durant els propers dies. L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, també ha confirmat els fets i ha subratllat que desconeixia com s'havia produït l'actuació perquè es tracta d'una investigació que porten a terme un equip dels Mossos d'Esquadra sense l'ajuda de la Policia Municipal d'Olot.

La notícia l'ha avançat la cadena Ser Catalunya mitjançant el seu compte de Twitter i, posteriorment, el cos dels Mossos d'Esquadra i l'alcalde d'Olot han confirmat els fets a l'ACN. Corominas ha explicat que ara és necessari "deixar treballar" els agents dels mossos perquè puguin tancar l'actuació.