Detingut a Figueres per cinc robatoris amb força en establiments i un vehicle

A l'home també se li imputen dos delictes contra la seguretat en el trànsit

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 23 de novembre a Figueres un home de 32 anys i veí de la població com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força, quatre d'ells a establiments de Figueres i un a l'interior d'un vehicle. Al detingut, que ja ha ingressat a presó, també se li imputen dos delictes contra la seguretat en el trànsit per conduir temeràriament i sense la corresponent llicència.

La detenció és el resultat d'una investigació oberta a finals de l'any passat quan es va produir un robatori amb força en un equipament municipal del barri de Bon Pastor. En els mesos posteriors, al detingut se li atribueixen robatoris en una fleca, una perruqueria, un restaurant i un vehicle. La detenció és el resultat d'una investigació oberta a finals de l'any passat arran la comissió de quatre robatoris amb força a l'interior d'establiments de la població de Figueres.

El primer robatori es remunta al passat 20 de desembre de l'any passat en un equipament municipal del barri de Bon Pastor. Un desconegut va accedir a l'interior de les instal·lacions i en va sostreure dos ordinadors.

El segon robatori es va produir el 15 de març de l'any en curs a l'interior d'una perruqueria on, després de desmuntar part de la porta d'accés, va sostreure diners.

Dos mesos després, es van produir dos robatoris més a l'interior d'un restaurant i en una fleca, d'on se'n va endur butlletes de loteria i diners.

Al detingut també se l'imputa dos delictes contra la seguretat en el trànsit comesos la matinada del passat 13 de maig, al conduir temeràriament pel centre de la població de Figueres i sense disposar la llicencia de conduir.

Finalment, també se'l relaciona amb un robatori amb força a l'interior d'un vehicle comès el passat 10 d'agost a Figueres. Després de trencar el vidre del turisme, en va sostreure l'aparell d'àudio.

El detingut, amb múltiples antecedents, va passar el dia 24 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el qual en va decretar el seu ingrés a presó.