Demà es posen a la venda els bitllets de TAV entre Barcelona i París

El trajecte entrarà en funcionament a partir del 15 de desembre

Renfe i SNCF comencen a vendre aquest dijous bitllets per al Tren d'Alta velocitat entre França i Espanya. El servei començarà el 15 de desembre amb cinc trens cada dia, dos entre Barcelona i París, un entre Barcelona i Lió, un entre Barcelona i Tolosa i un entre Madrid i Marsella passant per Barcelona.

D'aquesta manera, l'alta velocitat cobrirà disset ciutats d'ambdós països. Es preveu que l'any que ve el servei s'ampliï en freqüècies i destinacions. Pel que fa als preus, els bitllets més econòmics són els que cobreixen el trajecte entre Barcelona i Tolosa, de tres hores de durada, que es poden aconseguir des de 39 euros. El trajecte Madrid-Marsella, de set hores, es pot fer des de 89 euros.

Viatjar entre Barcelona i París costarà des de 59 euros, i el trajecte es cobrirà en sis hores i vint-i-cinc minuts. El paquet Barcelona-Lió, un recorregut de quatre hores i cinquanta-tres minuts, es podrà comprar des de 49 euros.


El tren Barcelona-París farà parades a Girona, a Figueres, a Perpinyà, a Narbona, Montpeller, a Nimes i a Valence. El Madrid-Marsella en farà a Barcelona, Girona, Figueres, Perpinyà, Béziers, Montpeller, Nimes, Avinyó i Aix-en Provence.

Al costat d'aquesta oferta, la nova connexió permet atendre mercats intermitjos entre els principals nuclis de població d'ambdós països. Ciutats a ambdós costats dels Pirineos com Girona, Figueres, Perpinyà, Narbona, Montpeller i Nimes quedaran connectades amb quatre trens diaris per sentit.