L'exalcaldessa de Campdevànol dimiteix de tots els seus càrrecs dins el PSC

Núria López continuarà com a militant

Nova dimissió dins la cúpula del PSC a les comarques gironines. L'exalcaldessa de Campdevànol (Ripollès), coordinadora comarcal dels socialistes al Ripollès i fins ara secretària de programes d'acció política de la federació del PSC a la demarcació, Núria López, ha presentat aquest dilluns la dimissió a tots els càrrecs orgànics que tenia dins el partit.

López continuarà com a militant però, segons ha informat el partit en un comunicat, deixa els càrrecs de responsabilitat perquè en alguns aspectes la posició del partit li genera "contradiccions" que fan que no pugui "assumir la responsabilitat de representar-lo i defensar alguns dels seus postulats polítics des del ple convenciment".

La fins ara secretària de programes d'acció política de la federació del PSC de les comarques gironines, Núria López, ha presentat aquest dilluns la dimissió al càrrec en la reunió de la permanent del partit a Girona. La seva decisió inclou també la renúncia com a coordinadora comarcal dels socialistes del Ripollès.


Segons informa el PSC en un comunicat, López entén que ha de tancar la seva etapa ocupant càrrecs de representativitat orgànica del partit i passar a la militància de base, des de la qual continuarà com a portaveu del grup municipal socialista de Campdevànol.

Núria López va ser alcaldessa de Campdevànol del 2007 al 2011 i va formar part de la darrera llista del PSC per Girona al Parlament de Catalunya com a número cinc.

El PSC de les comarques gironines entén que López deixa els càrrecs perquè, en alguns aspectes, la posició del partit "li genera contradiccions i no li permet assumir la responsabilitat de representar-lo i defensar alguns dels seus postulats polítics des del ple convenciment".

L'executiva de la federació de les comarques gironines respecta la renúncia de Núria López i ho atribueix a una decisió d'àmbit "estrictament personal". El partit obre ara un període de reflexió per valorar la substitució de López a l'executiva de la federació i en el càrrec de coordinadora comarcal del Ripollès.

La renúncia de López arriba pocs dies després que l'exalcaldessa de Roses Magda Casamitjana anunciés que deixava la militància del PSC.