Dos encaputxats assalten un mas de Palau-Sator i deixen lligat un home de 76 anys

Els lladres s'han endut diners de la caixa forta i també joies

Dos homes amb la cara tapada han assaltat un mas aïllat al municipi de Palau-Sator (Baix Empordà). El fets van tenir lloc dijous al vespre, pels volts de les vuit, quan els dos homes van entrar a la casa, on hi havia un home de 76 anys que estava tot sol. Els lladres van amenaçar l'home amb una pistola -la policia creu que seria simulada- per exigir-li que els obrís la caixa forta.

L'home va accedir i els lladres se'n van endur diners en metàl·lic que hi tenia guardats. També se'n van endur joies. Un cop van fer-se amb el botí, van deixar lligat l'home i van fugir de la casa. L'ancià no ha pres mal. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar els dos assaltants. Dos homes encaputxats han tornat a protagonitzar un assalt violent a les comarques gironines. En aquesta ocasió, la víctima ha estat un home de 76 anys que viu a un mas aïllat de Palau-sator, un petit municipi del Baix Empordà. Dijous al vespre, dos homes amb la cara tapada van entrar dins la casa i van amenaçar l'home amb una pistola, que la policia creu que podria ser simulada. 

Els lladres tenien clar el seu objectiu: volien que els obrís la caixa forta. Sovint en aquest tipus de robatoris violents els assaltants escullen cases on creuen que hi ha caixa forta, tot i que no sempre ho encerten. En aquest cas, però, la casa sí que en tenia i, a més, l'home hi tenia guardats diners en metàl·lic. Els lladres van endur-se una quantitat de diners que no ha transcendit i també joies.

Un cop van fer-se amb el botí, van deixar lligat l'home de 76 anys i van fugir de la casa. Els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada a les vuit del vespre alertant dels fets. Un cop van ser a la casa, van comprovar que l'home no havia patit cap ferida i que estava bé. Els mossos han obert una investigació per trobar els autors del robatori.

Darrerament, també han patit robatoris d'aquestes característiques a un mas de Calonge -on tres encaputxats van deixar ferit un home de 69 anys- o a una casa d'urbanització de Platja d'Aro, on els assaltants van amenaçar amb navalles i una pistola una parella que van sorprendre sopant. Tots dos assalts van tenir lloc el passat mes d'octubre.