Mor el motorista de 16 anys ferit aquesta setmana en una col·lisió a Serra de Daró

Era jugador de l'equip juvenil de futbol Germans Sàbat

El motorista de 16 anys que aquest dilluns va resultar ferit molt greu en una col·lisió amb un camió de petit tonatge a Serra de Daró va morir aquest dijous l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

El jove, que en el moment de l'accident conduïa una motocicleta de carretera de 125 centímetres cúbics, va ser ingressat a l'UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona, tot i que 24 hores més tard va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron en patir una lesió medul·lar molt greu i un traumatisme cràneoencefàlic molt fort.

La víctima era jugador juvenil de l'equip de futbol Germans Sàbat, que també ha informat de la seva desaparició a través de Twitter i ha transmès el condol als familiars. L'accident es va produir al voltant de dos quarts de nou del matí del dilluns a la GI-643, a l'alçada del quilòmetre cinc quan la víctima va xocar amb un camió de petit tonatge.

És el segon jugador de futbol de les comarques gironines que mor en accident de trànsit en poques setmanes després que el porter del filial del Girona, Nil Marín, perdés la vida en una col·lisió a la N-II al terme municipal de Caldes de Malavella.