L’Associació d’Hostaleria de Girona ret homenatge als Roca en la seva trobada anual

Durant l'acte també es va reconèixer els guanyadors de la Setmana Gastronòmica

L’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona va celebrar ahir la seva trobada anual al Centre Cultural La Mercè. La cita va aplegar empreses associades, professionals de la restauració i l’hoteleria, representants institucionals, proveïdors i entitats, en un ambient distès i de networking.

Durant la vetllada es van lliurar els guardons de la Setmana Gastronòmica de Girona, amb tres categories: Millor Menú Gastronòmic per a Cipresaia (recollit per Xavier Carol i Marc Boronat), Millor Plat de Dia per a L’Altell de Girona (Marco Rozo) i Millor Tapa per a Txots (Joel Federico i Ronald Galan).

Un dels moments més emotius va ser l’homenatge a la trajectòria i compromís empresarial de Montserrat Fontané i Joan Roca, pares dels germans Roca, referents de la gastronomia gironina i internacional.

L'acte va començar amb els parlaments de Xavier Garcia, president de l’Associació d’Hostaleria (amb intervenció de Xavi Pascual del Festival Strenes), de la vicealcaldessa i regidora de Promoció EconòmicaGemma Geis, i de l’alcalde de Girona, Lluc Salellas. Garcia va remarcar la importància del sector a la ciutat i va advertir de les dificultats de gestionar empreses d’hostaleria i restauració.

La cloenda va comptar amb la intervenció de Francesc Rojas, Partnership Sales Manager del Girona FC.