Troben mort a Rupit el ciclista desaparegut a la Vall de Ribes

Un excursionista ha localitzat el cos sense vida de Pedro Cajal, de 47 anys

Un excursionista que caminava aquest dissabte a dos quarts d'una del migdia per una zona muntanyosa de Salt de Sallent, dins del municipi de Rupit i Pruit (Osona), ha trobat el cos sense vida del ciclista de Cornellà de Llobregat que va desaparèixer fa més de deu dies. Segons els Mossos d'Esquadra, tot apunta que l'home va patir un accident que va acabar amb la seva vida. El ciclista va marxar de casa seva el 23 d'octubre passat amb la intenció de fer una ruta per la Vall de Ribes.

Els seus familiars en van denunciar la desaparició després de no tenir-ne notícies. Durant diversos dies, Bombers i Mossos d'Esquadra van estar pentinant alguns municipis del Ripollès intentant localitzar-lo sense èxit. L'home, anomenat Pedro Cajal, va marxar de Cornellà de Llobregat el passat 23 d'octubre amb la intenció de fer una ruta en bicicleta per la Vall de Ribes. Els seus familiars van presentar la denúncia de desaparició el 24 d'octubre després d'estar tot un dia sense notícies seves.

Des del divendres 25 d'octubre, els Bombers i els Mossos d'Esquadra van pentinar la zona de Ribes de Freser, Toses i la zona de Montgrony - entre d'altres municipis del Ripollès. Durant tres dies van intentar localitzar-lo sense èxit. Els treballs també es van realitzar a la comarca d'Osona després de conèixer que l'home no va arribar fins a la Vall de Ribes en tren com es suposava i com havia indicat algun testimoni.

Les investigacions van descobrir que el ciclista havia baixat a l'estació de tren de Manlleu el dimecres 23 d'octubre. Aquest dissabte, un excursionista ha trobat el seu cos sense vida a Salt de Sallent. Els Mossos d'Esquadra ressalten que encara cal esperar els resultats de l'autòpsia però tot apunta a que el ciclista va patir un accident mortal. Durant aquests últims dies, diversos familiars i col·lectius havien demanat l'ajuda dels veïns de la zona per intentar localitzar el ciclista.