Els Mossos continuen la recerca del ciclista desaparegut a la Vall de Ribes

Els treballs s'han tornat a focalitzar en el municipi de Toses

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant l'home de 47 anys, veí de Cornellà de Llobregat, desaparegut des del passat dimecres mentre feia una ruta en bicicleta per la Vall de Ribes (Ripollès).

Dissabte, els Bombers de la Generalitat també van col·laborar en els treballs però avui només s'han fet càrrec de la recerca els mossos. Els agents s'han focalitzat de nou en el municipi de Toses on un testimoni afirma que el va veure el passat dimecres. Els treballs s'han reprès a primera hora del matí i han finalitzat a la tarda i han comptat amb el grup de muntanya del cos i diverses patrulles de seguretat ciutadana.

L'home desaparegut és Pedro Alberto Cajal, veí de Cornellà de Llobregat, que va arribar el passat dimecres a la Vall de Ribes amb la intenció de fer una ruta en bicicleta per aquesta zona. La denúncia de desaparició la va interposar la seva família el dijous passat després de no rebre noticies seves.

El divendres mateix, els mossos i els Bombers van pentinar la zona de Ribes de Freser i Montgrony per aire i per terra sense èxit. Durant aquest cap de setmana, els equips de rescat també han repassat diversos camins i pistes forestals. Dilluns a primera hora es decidirà si es reinicia la recerca.