Darrer dia de curtmetratges a concurs al festival 'Acocollona’t!'

Demà al Cinema Truffaut, cloenda del festival i entrega de premis als curts vencedors d’enguany

L’Acocollona’t! encara la seva recta final amb la segona sessió de curts a concurs, aquesta nit a la sala 11 dels Cinemes Albèniz Plaça (2,5 € d’entrada 22 h.). Unes dues-centes cinquanta persones van gaudir ahir de la 1ª sessió, amb la projecció d’alguns dels millors curts de terror i fantàstic de l’any.

Èxit absolut d’assistència a un festival, que en només tres dóna mostres evidents d’estar consolidant un públic propi molt fidel, que lluny d’estancar-se augmenta progressivament. Sense anar més lluny, la nit de dijous es va poder viure una autèntica festa zombi, amb més de tres-cents participants a la segona Zombie Walk de l’Acocollona’t!. Un augment considerable de participació popular, tot i que la majoria d’ells ho van fer sense ‘zombificar-se’ del tot.

A mitjanit, a la Sala Tourmix de Girona, es va fer entrega dels premis als millors zombis de l’any, i es van celebrar els concursos de Mad faces i Scream Girls. El xouman gironí Josmar va  ser el presentador de la vetllada.

Demà, al Cinema Truffaut (entrada lliure, 18 h) es farà públic el palmarès i s’entregaran els guardons als curts premiats. L’acocollona`t! entre cinc premis: Millor Curt, el Segon Premi, Millor Curt Amateur, Millor Curt Gironí i Premi del Públic. El jurat d’enguany l’han format Ivan Villamel, curtmetratgista i organitzador del Cortópolis Madrid, Pere Vall, redactor i crític de Fotogramas i Ignasi Arbat, director i presentador del programa de cinema de Ràdio Salt ‘Ningú no és perfecte’, que enguany celebra el seu desè aniversari en antena, i a qui el festival ha volgut homenatjar. El bloc de cinema Els Bastards s’ha encarregat de valorar el Millor Curt gironí i el públic assistent ha estat el responsable, com no, d’atorgar el Premi del públic.

Es pot trobar tota la informació de l’Acocollona’t! al web oficial i als perfils del festival a Facebook i Twitter. Enguany el festival compta amb la col·laboració d'AraGirona.cat.