El Girona no supera l'Alcorcón en un partit on Becerra ha estat protagonista

Els gironins s'emporten un punt de l'estadi Santo Domingo (0-0)

Un únic jugador del Girona ha estat protagonista aquesta nit contra l’Alcorcón. Fa temps que Isaac Becerra es va consolidar com a titular a l’equip blanc-i-vermell i, avui, el porter ha tornat a tenir una actuació immillorable. De fet, ha aparegut en la primera jugada del partit, amb un peu màgic després d’un xut dins l’àrea de Quini, i ha intervingut en l’última per donar l’empat. Perquè, si avui ell no hagués defensat la porteria del Girona, potser el resultat no hagués estat el mateix.

El partit ha estat dominat en la seva totalitat per un Alcorcón que ha tingut les ocasions. Durant la primera meitat, han arribat a partir de la mitja hora de joc de les botes de Cristian Alfonso, el jugador més perillós del conjunt madrileny. El català ha disposat de nombroses oportunitats per fer el primer, però l’encert defensiu ha permès que el Girona arribés al descans amb empat a zero. Així, al 30, la jugada del davanter català s’ha topat amb Timor, un minut més tard el seu xut creuat ha estat salvat per Becerra i, ja a les acaballes de la primera meitat, Migue ha posat el peu per tallar la trajectòria de la esfèrica.

Amb un Alcorcón més present en atac, el Girona no ha pogut fer res més que esperar el seu moment. I, de fet, podria haver canviat la dinàmica del partit al 25 amb un xut potent des de fora de l’àrea de Felipe, però la rematada s’ha topat amb el pal dret de la porteria de Dani Jiménez.

El Girona no apareix, però Becerra sí

A la represa, el domini ha continuat sent de l’Alcorcón i Isaac ha seguit sent el salvador del Girona. Ho ha tornat a fer al 49, amb un xut a boca de canó de Juli que, després de rebre una bona centrada rasa de Camille, ha buscat la porteria visitant. Però no ha estat la única, ja que un recital d’aturades del porter de Badalona ha evitat la diana de l’equip madrileny. Una de les més clares, al 72, en un xut a la mitja volta de Quini.

En un constant atac de l’Alcorcón en busca del gol, Camille i Óscar Plano també han estat a punt d’enviar la pilota al fons de la xarxa, però cap dels dos, en les seves jugades, ha pogut marcar. Finalment, tot i les constants accions ofensives, els madrilenys no han aconseguit superar el porter i el Girona s’ha emportat un empat d’un camp difícil contra un rival complicat.