Enxampen un conductor circulant a 218 km/h per l'AP-7

L'home, de nacionalitat francesa, va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un home de 58 anys, nacionalitat francesa, i veí d'Aix-en-Provence que circulava a 218 quilòmetres per hora per l'autopista AP-7 dins del terme municipal de Viladasens (Gironès). Els fets van succeir pels volts de tres quarts de dotze de la nit del passat 23 d'octubre mentre els agents estaven fent un control de velocitat en aquesta via.

Els mossos van aturar el vehicle, van identificar el conductor i el van detenir per un delicte contra la seguretat viària. L'home, que no té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els fets van succeir pels volts de les dotze de la nit del passat 23 d'octubre.

Els mossos estaven fent un control de velocitat al quilòmetre 43 de l'autopista AP-7 dins del terme municipal de Viladasens quan van localitzar un cotxe que circulava a 218 quilòmetres per hora en un tram limitat a 120 quilòmetres per hora. Els agents van aturar el vehicle i van imputar-li un delicte contra la seguretat viària perquè conduïa a una velocitat penalment punible.

El detingut, que no té antecedents policials, va passar el 24 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.