Continua la recerca del ciclista desaparegut dimecres passat a la Vall de Ribes

Aquest dissabte els treballs s'han focalitzat en el municipi de Toses

Continua la recerca de Pedro Alberto Cajal, l'home de 47 anys, veí de Cornellà de Llobregat, desparegut des del passat dimecres mentre feia una ruta en bicicleta per la Vall de Ribes (Ripollès). L'avís d'alerta el va donar la seva família aquest passat dijous després de no tenir cap notícia seva.

Els familiars van decidir denunciar la seva desaparició i, des de llavors, els Mossos d'Esquadra amb l'ajuda dels Bombers han muntat un dispositiu per intentar localitzar-lo. Ahir divendres, els equips de rescat van pentinar la zona de Ribes de Freser i Montgrony sense èxit i aquest dissabte s'han focalitzat en el municipi de Toses on un testimoni creu que el va veure mentre feia la ruta en bicicleta.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, hi ha una persona que podria haver vist l'home desaparegut el passat dimecres dins del municipi de Toses. Per aquest motiu, les tasques de recerca s'han focalitzat durant tot aquest dissabte en aquest poble del Ripollès. En els treballs participen diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers.