Busquen personal per la nova piscina mancomunada de Palamós, Calonge i Vall-llobrega

L'equipament obrirà a principis de 2014

Els treballs de construcció de la piscina mancomunada de Palamós, Calonge i Vall-llobrega avancen sobre el termini previst, de manera que a principis de l’any vinent està previst que aquest equipament entri en servei. A hores d’ara l’empresa que gestiona la piscina està preparant el procés de selecció de personal. En aquest sentit, l’empresa Esport i Salut Gavarrres seleccionarà un coordinador tècnic, tècnics aquàtics, tècnics en activitats dirigides, entrenadors personals, recepcionistes i comercials. En el cas del coordinador tècnic el procés de selecció es farà a partir del 10 de novembre, i en la resta de personal a partir de l’1 de desembre.
 
Tant el procés de selecció com la contractació de personal per la piscina mancomunada el gestiona l’empresa Esport i Salut Gavarres que té la concessió per la construcció i explotació d’aquest equipament. Les persones que estiguin interessades en participar en el procés de selecció de personal s’hauran d’adreçar a l’empresa Esport i Salut Gavarres, i poden fer-ho a través del mail gavarres@mesgavarres.com.
 
Els perfils del personal que es seleccionarà per treballar a la piscina són:
 
Coordinador tècnic: Persona encarregada de coordinar l’equip tècnic (entrenaments personals, activitats dirigides i piscina). que tingui entre 25 i 35 anys, titulada en INEFC i que tingui una experiència demostrable en coordinar equips.
 
Tècnics aquàtics: Persones entre 20 i 35 anys, titulats en INEFC o títol de natació homologat, que tinguin experiència en el camp de l’activitat física i l’esport en el medi aquàtic. Es valorarà experiència amb els entrenaments personals.
 
Tècnics en activitats dirigides: Persones entre 20 i 35 anys llicenciat en INEFC o tècnic superior en animació esportiva o instructor d’una escola homologada. Experiència mínima de 2 anys donant classes en un centre esportiu i es valoraran titulacions complementaries com Zumba, Pilates, Ioga.
 
Entrenadors Personals: persones llicenciades en INEFC per fer entrenaments personals en sala de fitness.
 
Recepcionistes: persones entre 20 i 35 anys per cobrir el lloc de recepció del centre. Persones amb bona presencia, que parlin català, castellà i es valorarà l’anglès. Titulació mínima d’auxiliar administrativa. Les tasques a realitzar serà les d’atenció al client i comercial. S’ha de tenir capacitat de treballar en equip i tenir coneixements informàtics a nivell d’usuari.
 
Comercial: Persona que tingui entre 25 i 40 anys que lideri les ventes del centre. Gran capacitat de gestionar equips. Ha de parlar català, castellà i es demana un nivell mig d’Anglès.

Les obres de la piscina mancomunada tenen una durada de 14 mesos i està previst que a finals d’aquest any l’equipament estigui enllestit per entrar en funcionament a principis del 2014. La piscina es troba situada a la zona del Balitrà Est, dins del terme municipal de Calonge i a tocar de Palamós. El projecte del futur complex esportiu amb piscina coberta, defineix una instal·lació de 4.222 metres quadrats que inclourà una piscina de 25 x 12 m i sis carrers, la piscina auxiliar per wellness, saunes, hidromassatge, així com sales de gimnàstica, de musculació i zona de serveis.
 
El projecte també inclou la urbanització externa del nou equipament esportiu, amb una superfície de 3.755 metres quadrats on s’inclou l’aparcament, les zones verdes i els accessos.