ERC de Ripoll denuncia la manca de transparència de l'equip de govern

Els republicans fan referència al procés d'obres de la Plaça Gran del municipi

La secció local d’ERC Ripoll i el grup municipal a l’ajuntament han valorat les obres de modificació que l’equip de govern de CIU està fent en un sector de la Plaça Gran de la població.
 
La portaveu republicana, Teresa Jordà, acompanyada de la Presidenta de la Secció local i regidora, Nancy Rovira, de la també regidora Carme Serrano i del Vicepresident de la secció local, Josep Jordà han denunciat la manca de transparència, l’obscurantisme l’amiguisme i l’ús i l’abús d’un equip de govern que utilitza la seva majoria absoluta per fer i desfer segons la seva conveniència.
 
Pel que fa al procés de les obres que l’Ajuntament ha iniciat a la Plaça Gran de la Vila, l´han titllat de desvergonyant, al·ludint a la nul·la informació d’una actuació que suposen, respon a una demanda social d’una minoria que curiosament dóna ales als interessos d’una propietat. La propietat de la casa Alòs.
 
Han dit també que ERC sempre ha mostrat un esperit conciliador i dialogant però que en aquest cas, com en tants d’altres, ni tan sols se’ls hi ha explicat que en cap de les reunions de l’ajuntament i conseqüentment tampoc han pogut dir-hi la seva, de fet van més enllà i denuncien que ni tan sols se n’ha parlat amb la resta de veïns de la plaça ni amb la resta de representants del consistori que òbviament representen una part important de la vila.
 
Entenem també, que la solució que en el propers dies es farà en aquest indret, en cap cas ni és la bona ni tampoc la més adequada, ans el contrari, la única cosa que s’aconsegueix és traslladar el problema uns metres més enllà i inclús aguditzar-ho.
 
Per últim Jordà alerta que en un curt o mig termini s’acabarà perdent espai públic en benefici privat.
 
Els republicans acaben sentenciant que totes les solucions passen per parlar-ne i que en aquest com en altres casos no ha estat així. “La confiança es guanya” diu la portaveu d’ERC i afegeix: “Si aquesta és la manera de fer de CIU a l’Ajuntament de Ripoll, a nosaltres no ens hi trobaran”.