Melendi fa vibrar Fontajau amb 'Lágrimas desordenadas'

L'asturià va omplir el recinte dins el marc del Temporada Alta

Melendi va aterrar ahir a la nit a Girona dins el marc del festival Temporada Alta per a presentar a Fontajau el seu darrer treball "Lágrimas desordenadas", davant un públic entregat i totes les entrades exhaurides.

El Melendi dels inicis de la seva carrera que combinava sons purament flamencs, guitarra en mà i rastes, ha quedat enrere per donar pas a un artista molt més madur i receptiu. Transformat, tant físicament com musicalment, encara conserva aquella essència rebel que el va portar a l’èxit. I és que Melendi té la capacitat de connectar directament amb el públic sense gaires problemes. Més enllà de cantar el seu repertori musical, va conversar amb els assistents i els va convidar a gaudir amb ell.

El tret de sortida al concert el va donar amb temes del darrer llarga durada, com "Tu jardín con enanitos"; "Cheque al Portamor" i "Con sólo una sonrisa",  però també en va interpretar altres de més clàssiques com "La pantomima" i "Billy el pistolero". A més, no va deixar de banda al seu ja habitual homenatge a Extremoduro.

L'asturià va demostrar ahir perquè es troba en un del millors moments de la seva carrera professional després de l’èxit del sisè àlbum “Lágrimas desordenadas” amb qual ha venut més d’un milió de còpies a Europa i Amèrica Llatina. A més a més, la popularitat del cantant s’hi suma la seva recent participació al talent show “La Voz”, on va exercir de coach durant la primera edició del programa.