Tres encaputxats assalten la casa d'un boxejador retirat de 69 anys

La víctima, veí de Calonge, va barallar-se amb els lladres

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que tres homes encaputxats van assaltar el passat dijous al vespre una casa aïllada situada dins de la urbanització Treumal, entre els municipis de Calonge i Platja d'Aro.

L'avís d'alerta el va donar al voltant de dos quarts de deu de la nit, un veí que va localitzar la víctima ensangonada al carrer que porta fins a l'habitatge. Els lladres, després de barallar-se amb la víctima, van lligar-la de mans i peus i emmordassar-la. No obstant això, la víctima en la denúncia - que va interposar aquella mateixa nit- va assegurar que havia pogut colpejar els lladres i ferir-los a la cara. Tot i la violència emprada, els assaltats només es van emportar una furgoneta.

Tal i com ha avançat el diari 'El Punt Avui', els lladres van accedir a l'habitatge el passat dijous al vespre mentre la víctima estava endormiscada mirant la televisió. L'home, un ciutadà suís de 69 anys que només parla alemany, es va sobresaltar quan va veure els tres encaputxats a dins de casa seva. La víctima, que havia estat boxejador de jove, no es va voler deixar intimidar i va començar a barallar-se amb els assaltants. Tot i això, els lladres van colpejar-lo, lligar-lo de mans i peus amb cinta americana i el van emmordassar. Tot i la violència emprada, els assaltants només es van emportar una furgoneta de l'immoble, que van deixar abandonada al bell mig del camí de terra que porta fins a la casa.


La víctima va assegurar quan va interposar la denúncia, al voltant de la una de la matinada, que no podia donar detalls dels assaltats perquè anaven totalment tapats però que va aconseguir ferir algun d'ells a la cara. Els mossos van rebre l'avís d'alerta al voltant de dos quarts de deu de la nit quan un veí de la zona va veure la furgoneta parada al bell mig del camí d'accés i hi va trobar a la víctima ensangonada. L'home, que va resultar ferit amb contusions i un tall, es troba fora de perill.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i localitzar els tres assaltants. L'últim assalt violent a les comarques gironines es va produir el passat 11 d'octubre quan uns lladres van entrar a robar a una casa del centre d'Olot on hi viu un matrimoni octogenari. En aquell cas els lladres no van colpejar a les víctimes però es van emportar diversos objectes de valor.